Livsmedelsarbetareförbundet – Livs är som namnet föreslår ett fackförbund för den som arbetar inom livsmedelsindustrin. Här får tusentals medlemmar hjälp, råd och stöd kring det mesta som gäller din arbetssituation. På Livsmedelsarbetareförbundet – Livs arbetar människor som är väl bevandrade inom livsmedelsindustrin och vad det innebär att arbeta inom den. Tack vare detta kan du som medlem känna trygghet i att just din representant vet vad du går igenom – oavsett vad det är du behöver hjälp med.

För att få ut det mesta möjliga av ditt medlemskap kan du välja att gå med i fackförbundet redan som student. Du får då tillgång till en mängd förmåner du kan ha nytta av redan under din studietid – på sidan https://fackförbunden.nu/student/ finns mer info att hämta. Dessa förmåner och många andra kommer dig naturligtvis också till del om du redan idag yrkesarbetar och är medlem i fackförbundet. Du kan bland annat ta del av försäkringar till mycket bra pris, elavtal där du spar mycket pengar varje månad och många fler förmåner.

Nu finns även ett medlemskort som berättigar dig till fler rabatter på resor, friskvård, hemelektronik, frisörbesök och mycket annat. Ett medlemskap i fackförbundet ger dig alltså fördelar lång utöver det fackliga arbetet som gäller din arbetsplats och ditt jobb. Du får också en olycksfallsförsäkring utan extra kostnad.

Livs verkar för att du som medlem skall mötas av rättvisa arbetsförhållanden och en bra löneutveckling där ditt arbete värderas högt.