År efter år har jag dragit på min trogna Husqvarna-gräsklippare varje vår och sommar.

Jag vet faktiskt inte hur många år den har hängt med men jag tror nog att det kan vara ett tjogotal. Men nu har den gett upp. Det sa bara krasch och något gick sönder inuti. Jag trodde först att det bara var en sten men sen förstod jag att den hade gett upp.

Så nu får det bli en ny. Jag funderar på en elektrisk, även om det innebär att man måste gå runt med en lång sladd då. Den ska tydligen vara ganska tyst och bra. Men det får bli ett litet lån för att betala den.

Jag satt och letade lite här och hittade https://expressfinans.se/lan-utan-inkomst/. Jag hoppas verkligen att den håller lika länge som den förra klipparen och att den är tystlåten som de säger.

Jag avskyr högljudda motordrivna gräsklippare.