Jag jobbar som sjukgymnast och har varit verksam i snart femton år. Det är fortfarande ett väldigt intressant arbete med ständigt nya utmaningar. Man möter mycket nya människor, som inte bara berättar om sina krämpor utan även om olika intressanta erfarenheter. Med återkommande patienter bygger man dessutom upp både vänskap och förtroende. Det bästa av allt är att se hur man hjälper sina patienter och hur de gör framsteg i sin rehabilitering. Jag är nu emellertid sugen på att hitta en ny arbetsplats för att få lite förnyelse i tillvaron. Det skulle vara intressant att börja arbeta i Göteborg, istället för i Kungsbacka där jag arbetar nu. Jag funderar också på att gå med i facket. Jag har tidigare pratat med kollegor som är medlemmar i Fysioterapeuterna. Jag skulle visserligen vilja veta mer om deras erfarenheter av facket och om de rekommenderar att jag går med. Det är kanske värt det.