Att vara idrottsman och ha synfel är
inte alltid det enklaste. Under hela min ungdom spelade jag pingis med
glasögon. Men det innebar ibland problem. Exempelvis om de inte är
helt rena kan de skymma synen en del och man måste putsa dem hela tiden. De kan också hamna snett eller
ramla av vilket många gånger inte bara stör synen utan även
koncentrationen.Men samtidigt behövde jag dem för annars såg jag inte bollen när jag spelade pingis.

Men äntligen på äldre dar tog jag
förnuft till fånga och skaffade mig kontaktlinser. Och vilken
förändring och vilken befrielse! Jag är så nöjd med mina Linser. Allt känns så mycket lättare nu och koncentrationen störs inte av glasögonen. Man får bara ha disciplin med linsvätskan och inte låta linserna sitta på för länge. Jag hoppas bara att jag hade testat på det när jag var yngre. Det hade verkligen hjälpt mig i pingisen.