Etikett: säkerhet

Vad gör man om kontot blir länsat?

Min kompis Gurra och jag hade senast vi sågs en diskussion kring privatekonomi och säkerhet. Närmare bestämt vad man bör göra om man råkar ut för sådana där tjuvar som lyckas tömma ens konto. Det verkar ju inträffa då och då, att de manipulerar bankomater eller till och med stjäl bankuppgifter när man använder sin internetbank.

Vi var överens om att man först och främst bör kontakta banken, så snabbt det bara går. Och givetvis polisen. Men antagligen kan man inte få tillbaka pengarna omedelbart. Inte ens om banken erkänner säkerhetsbrister eller liknande.

Vad gör man medan man väntar, då man har behov av pengar men kontot fortfarande är tomt? Låna pengar snabbt, var Gurras svar, och tipsade om bra sajter för det.

Själv är jag inte lika säker på att det är lösningen. Jag funderade på om det finns försäkringar mot sådana stölder. Men det är klart, om man inte kan lösa det på annat sätt, blir väl ett lån tvunget.

Säkerhet och lån

Säkerheten på lån nuförtiden är ganska hög. Medtanke på hur lågt bolånsräntan är förtillfället anses det väldigt säkert att ta ett lån. Det finns alltid en risk att räntan kommer skjuta i höjd men som det ser ut i nuläget kommer inget att hända de närmaste åren. Räntan har t.o.m. gått ner den senaste tiden tack vare att dollar har blivit så stark. Dollar priset ligger över 7.20 för tillfället och det ryktas om att den kommer bli ännu dyrare inom en snar framtid. För dig som vill läsa mer om dollar utvecklingen kan följa den här länken Läs mer. Lån utan säkerhet lämnar aldrig några garantier, men ibland är det tryggare och då är det dags att slå till. Många experter säger att det är nu du skall slå till om du är intresserad av att köpa ett hus. 

Låna pengar hos SevenDay

Älskar du din bostad? Eller är du allmänt rädd om dina saker? Det finns banker som kräver en deposition för att ta privatlån, detta betyder att om du lägger in din bostad som deposition för ditt lån kan detta resultera i att om lånet inte betalas tillbaka ordentligt kan alltså banken ta ditt hem ifrån dig. Detta är inte speciellt kul, eller hur? Som tur är finns det något som heter lån utan säkerhet vilket innebär att du slipper lägga in en deposition. SevenDay är ett företag som specialiserar sig på privatlån utan säkerhet där du enkelt kan ta ett lån utan att riskera att bli hemlös eller att förlora något du är väldigt rädd om. SevenDays hemsida hittar du på följande länk https://expressfinans.se/kreditgivare/sevenday/, du får gärna läsa igenom deras innehåll och se vad du tycker, det kan i många fall vara bra med ett lån så känner du att du behöver pengar så är det värt att kika in!

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑