Etikett: skidåkning

Skidbacken lockar

Det är tråkigt när pengarna inte räcker till, och det är nästan alltid det roliga som får stryka på foten. Det är så mycket som måste betalas, och när man kommer till sina intressen och hobbies är kontot för det mesta tomt.

Jag har alltid gillat att sporta, och skidåkning, både på längden och utför, ligger mig varmt om hjärtat. Men, det är länge sen jag hade möjlighet att utöva någon av dessa sporter, och det beror inte minst på bristen på pengar. För att kunna slänga mig ner för slalombacken måste jag resa, och det kostar. Tråkigt nog har man inte samvete att lägga pengarna på det som är bara kul, även om de finns.

Jag har också haft problem tidigare, så det är inte helt lätt att få ett litet lån. Men, nu har jag hittat en lösning. Klicka här för att låna pengar med betalningsanmärkning om du sitter i samma sits som jag. Något kul måste man ju faktiskt få unna sig ibland.

Sportresor.

Jag är nog den minst sportintresserad person i min familj. Visst kollar jag när det är VM och OS, för då är ju Sverige oftast med och kämpar om medaljerna. Då sitter jag och håller tummarna. Men det finns en liten dröm jag har när det gäller sport och det är att åka till Alperna. Jag kan visserligen inte åka skidor, men om jag någon gång ska lära mig så kan jag lika gärna göra det i Alperna. Det finns ju andra sportresor också: Fotboll, hockey, golf, ja egentligen alla sporter som finns. Läs mer om sportresor här om du vill veta vilka olika sportresor det finns. Det skulle vara roligt att åka på en fotbollsresa också. Jag är nog mer intresserad av det än skidåkning. Jag får nog helt enkelt gå in på nätet och kolla upp vad det finns. En sportresa kan du ju också ge bort i present.

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑