Etikett: sms lån

Tips och tricks när du vill låna pengar

Funderar du på att låna pengar? Tänk isåfall till en extra gång!

Att låna pengar kommer vi nog alla att göra en eller ett flertal gånger i livet. Ibland händer något oväntat eller ibland behöver man helt enkelt göra en investering (t.ex. att köpa ett hus) som man inte personligen har kontanter till.

Skall du väl låna pengar, gör det isåfall då av rätt orsaker. Att till exempel låna pengar till lyxkonsumtion, resor och andra nöjen är sällan en bra idé. Att däremot låna pengar till en bil eller ett hus kan i många hänseenden vara betydligt mer positivt.

Skall du låna mindre summor pengar så brukar man ofta komma i kontakt med smslån som är mindre krediter om vanligen 1 000 – 5 000kr. Normalt sett betalas dessa lån tillbaka på 30 dagar.

Smslån skall du så långt du bara kan undvika. De har ofta höga räntor och avgifter och fastnar du väl i låneträsket så kan det snabbt rulla på med räkningar och avgifter från långivare som erbjuder dessa låneprodukter.

Försök då hellre spara ihop till det du behöver genom att t.ex. dra in på nöjesutgifter och liknande kostnadsposter.

Behöver du pengar till ett hus eller en bil så brukar man vanligen ta ett privatlån eller ett blancolån. Dessa brukar oftast vara i form av lån med och utan säkerhet. Ett lån utan säkerhet innebär att du låna pengar utan att ställa något som säkerhet (t.ex. ditt hus, bil eller liknande) medan ett lån med säkerhet innebär det motsatta (dvs. att ditt hus, din bil etc. är säkerheten för lånet).

Att hitta rätt långivare för dig när du vill låna pengar är givetvis en process i sig. Som tur är har tjänsten Expressfinans.se gjort detta grovjobb åt dig och presenterar lämpliga långivare för dig snabbt, snyggt – och framförallt – enkelt!

Att välja rätt smslån

På senare tid har det blivit allt vanligare att använda sig av smslån för att täcka oförutsedda utgifter.

Exempelvis kan en räkning bli dyrare än man förutsett eller så har en olycka skett med bilen. Smslån används även för att unna sig själv eller någon i ens närhet något extra i stil med en spahelg eller vinprovning. Av de alla aktörerna på marknaden kan det vara svårt att hitta rätt, att välja fel kan kosta dig dyrt.

Nu finns det en tjänst som gör grovjobbet åt dig, den jämför villkor, avgifter och räntor mellan de olika smslånen och ger dig snabbt en korrekt översikt av de olika långivarna. Denna tjänst är Finansdirekt.se.

Hos flera långivare är det möjligt att få ett avgifts- och räntefritt smslån ifall det är första gången du lånar.
Finansdirekt.se har sammanställt de attraktivaste lånen i alla olika lånesummor och redovisar även vilka långivare som godkänner personer med tidigare betalningsanmärkningar.

Det finns nu för tiden massvis seriösa aktörer som erbjuder smslån så du behöver inte längre vara orolig för att bli lurad av skumma villkor eller skyhöga räntor.
Branschen har många regelverk att följa så de oseriösa lånegivarna har fallit bort.

500 – 3000 kr är vanligaste lånesummorna men det erbjuds nu för tiden belopp upp till 10 000 kr.
Ofta får man välja lånetiden själv, vilket påverkar räntan. Normalt sett hamnar återbetalningstiden mellan 14 – 90 dagar.

Vill du hitta ett attraktivt smslån som passar dig rekommenderar vi dig starkt att gå in på Finansdirekt.se!

Viktigt att tänka på när du skall ta ett snabblån

Snabblån (även kallat sms lån, mikrolån med mera) är som namnet antyder ett lån där du relativt snabbt får tillgång till mer pengar. Kruxet med ett snabblån är dock att de ofta är tämligen dyra när det kommer till avgifter och räntor.

Ett tips är att undvika sådana här lån så långt som det är möjligt. Se hellre över din privatekonomi och hitta sätt att spara in pengar (speciellt på onödiga utgifter) framför att ta ett snabblån.

Med detta sagt, har du dock ingen möjlighet att spara in på utgifter eller att hitta en annan lösning för ditt likviditetsproblem så kan ett snabblån vara en ok lösning. Så länge du vet att du kan betala tillbaka lånet innan återbetalningens slutdatum (normalt sett 30 dagar) så kan ett smslån/snabblån vara acceptabelt ur en ekonomisk synvinkel.

En intressant sak att poängtera är att du som helt ny låntagare ofta har möjlighet att mer eller mindre ta gratis lån. Med ett gratis lån menas då ett lån där du utan avgifter och räntor kan låna en mindre summa pengar och sedan enbart betala tillbaka summan pengar du lånade.

När du går i planerna på att ta ett snabblån skall du i första skedet alltid se efter vilka gratis lån du kan ta. Det gynnar faktiskt dig som låntagare att det numera är en mördande konkurrens mellan de olika långivarna för snabblån.

Vi rekommenderar dig att slå ett extra öga på den här jämförelsetjänsten av snabblån för att hitta ett lån som passar dig!

Sitter och jämför olika smslån

Sitter här med laptopen i knäet och försöker jämföra smslån. Det är tyvärr svårare än det låter då det finns 94837(!?) långivare av sms-lån i Sverige tydligen. Folk måste ju låna som tokar då det finns så många långivare, eller hur?

Nu är det tyvärr så att jag är en av dessa ‘tokar’ som måste låna. Den där vattenläckan i köket gjorde definitivt sitt för att sätta käpparna i hjulet på det ekonomiska planet.

Hade planer på att dra till Kanarieöarna nu vid jul och nyår men de där planerna verkar vi få skrota. Tyvärr måste jag säga då det ser så härligt ut:

Rent realistiskt så är det bättre att fixa vattenläckan och fuktskadorna som uppstod på grund av den. Låter man det vara alltför länge kan man få ännu fler problem som i sin tur kommer att kosta betydligt, betydligt mer. Då kanske det rent av blir så att det inte ens finns pengar över till julklappar vilket hade känns väldigt tråkigt.

Nåja, åter till jämförelserna. Jag har öppnat upp en massa olika långivares hemsidor i olika fönster, alltifrån Vivus, Folkia, Lånbutiken och en massa andra. Måste säga att det tar väldigt mycket tid att jämföra sms lån och privatlån.

Som tur är hittade jag sidan https://expressfinans.se/topplista/ där man snabbt kunde se de bästa smslånen och privatlånen. På deras startsida kan man även jämföra långivare utifrån belopp och en del annat. Mycket smidigt!

 

GTA 5 – yeaaah baby!

Såja, har varit helt off the grid de senaste dagarna. GTA 5 släpptes liksom!

GTA 5 – Asfett!

Tycker femman är bättre än de tidigare versionerna. Bättre att köra bil och allt är allmänt fetare.

Till exempel var det fett att man kunde kapa ett privatjet och glida runder. Gjorde loopar och grejer haha :D.

Uppdragen känns ganska vettiga, jag valde att spela som den här snubben som skall regissera en film och grejer och som sen får sjukaste beefen med en rik snubbe. Han vill man ju bara sänka liksom.

Här är en video som ger en övergripande bild av liret:

Det softa är ju att multiplayer är en möjlighet med!

En ascool grej är ju att GTA 5 drog in 800 miljoner dollar på ett dygn! Det var tydligen det dyraste spelet att tillverka med, hela 260 miljoner dollar gick åt.

Tyvärr så hade jag inte så värst mycket stålar när spelet släpptes, inte fan ville min snåla brorsa låna mig lite heller. Jag hittade helt enkelt ett smslån via Finansdirekt.se och så var saken biff. Smidigt!

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑