Etikett: Smslån (sida 1 av 13)

Tröstshoppa

Vissa dagar är bara sådana att man känner att man måste trösta sig. Och när jag behöver tröst, blir det ofta lite shopping. Inte så nyttigt kanske, i alla fall inte för plånboken. Men det gör susen för det mesta. Ibland räcker det till och med med lite nätshopping utan inköp. Men, ännu hellre en liten runda på stan, eller på några loppis. Ett och annat litet fynd i en påse med hem, kan kännas som den bästa tröst man kan få när vardagen känns lite grå och trist.

Värst är det när dessa dagar dyker upp några dagar före löneutbetalning. Då finns ju egentligen inte något utrymme för tröstköp. Det är då det gäller att fixa förskott på lönen. Det är då jag får vända mig till Finansdirekt.se för att få lite hjälp. Det är ett så enkelt sätt att lösa problemet, och helt plötsligt känns inte dagen lika tung längre.

Kontantinsats

Jag har en fundering som handlar om då man ska köpa en bostadrätt. Kan man låna till kontantinsatsen? Jag får ingen riktig klarhet i detta. Man säger ju att man endast får låna 85% av bostadens värde, men vart ska man få de sista 15% om man inte har sparat ihop pengarna? Om man ska ta ett topplån så är det ju fortfarande ett lån och då förstår jag inte hur det går ihop med 85% regeln som jag nyss nämnde. Jag har kollat och börjat jämföra vad min bank tar i ränta för topplånet versus flera smslån. Jag ska se om de traditionella bankerna verkligen är så himla mycket bättre, för de har faktiskt även dem ett flertal avgifter som de inte pratar om så öppet. Så tänkte sätta mig med en dator och ta reda på vad som verkligen blir lönsammast. Jag hittade en sida som jag länkar här, det är på denna sida jag jämför vad det kostar att låna till kontantinsats av olika aktörer. Ska bli spännande att se vad man kommer fram till.

Smslån direkt!

Alla upplever vi någon gång att vi fått en räkning, en sådan som hamnat underst i högen och glömts bort. När den väll upptäcks har såklart förfallodatumet passerats och du riskerar att den skickas till inkasso om du inte betalar. Då kan ett smslån vara en nödlösning om du inte har pengar på kontot så du kan betala räkningen. Ett smslån innebär att du lånar pengar antingen direkt via mobilen genom att skicka ett sms eller genom några klick på datorn. Oftast kan du låna mellan 500 kr och 10 000 kr, men glöm inte bort att du måste betala tillbaka så du inte får en betalningsanmärkning. Lånetiden ligger oftast på mellan 30 och 90 dagar, beroende på hur stor summa du lånar. Innan  du lånar kan det vara klokt att se över om det verkligen inte finns någon annan lösning. Läs mer på denna sida https://finansdirekt.se/sms-lan-direkt/

Nya lån

Hej!Jag vet inte hur bekanta ni är med smslån och andra varianter. Mikrolån, subprime och ja….allt vad det nu kan tänkas att heta. Jag har just fått lära mig ett nytt begrepp som kallas för Meddelandelån. Som jag sa så finns det ju verkligen en uppsjö av olika varianter och ju längre in på finansmarknaden man dyker så kommer man hitta speciallösningar av alla de möjliga slag. Allt för att finansfolket ska få tjäna de pengar de behöver. Om du tror att meddelandelån kan vara något för dig så rekommenderar jag att gå in på denna sida och kika https://expressfinans.se/kreditgivare/meddelandelan/ eftersom de har en väldigt bra och pedagogisk text för att informera och lära ut om just detta alternativ. Själv så har jag varit på jakt efter olika lånealternativ för att kunna finansiera min nya veranda, så det var då jag stötte på detta! 

Tips och tricks när du vill låna pengar

Funderar du på att låna pengar? Tänk isåfall till en extra gång!

Att låna pengar kommer vi nog alla att göra en eller ett flertal gånger i livet. Ibland händer något oväntat eller ibland behöver man helt enkelt göra en investering (t.ex. att köpa ett hus) som man inte personligen har kontanter till.

Skall du väl låna pengar, gör det isåfall då av rätt orsaker. Att till exempel låna pengar till lyxkonsumtion, resor och andra nöjen är sällan en bra idé. Att däremot låna pengar till en bil eller ett hus kan i många hänseenden vara betydligt mer positivt.

Skall du låna mindre summor pengar så brukar man ofta komma i kontakt med smslån som är mindre krediter om vanligen 1 000 – 5 000kr. Normalt sett betalas dessa lån tillbaka på 30 dagar.

Smslån skall du så långt du bara kan undvika. De har ofta höga räntor och avgifter och fastnar du väl i låneträsket så kan det snabbt rulla på med räkningar och avgifter från långivare som erbjuder dessa låneprodukter.

Försök då hellre spara ihop till det du behöver genom att t.ex. dra in på nöjesutgifter och liknande kostnadsposter.

Behöver du pengar till ett hus eller en bil så brukar man vanligen ta ett privatlån eller ett blancolån. Dessa brukar oftast vara i form av lån med och utan säkerhet. Ett lån utan säkerhet innebär att du låna pengar utan att ställa något som säkerhet (t.ex. ditt hus, bil eller liknande) medan ett lån med säkerhet innebär det motsatta (dvs. att ditt hus, din bil etc. är säkerheten för lånet).

Att hitta rätt långivare för dig när du vill låna pengar är givetvis en process i sig. Som tur är har tjänsten Expressfinans.se gjort detta grovjobb åt dig och presenterar lämpliga långivare för dig snabbt, snyggt – och framförallt – enkelt!

Språkkurs

Jag ska lära mig spanska under våren. Folkuniversitetet ger kurser och jag ska delta i den näst enklaste (jag pluggade spanska en del i skolan, men har glömt det mesta). Kommande hösta ska jag nämligen ner till Spanien och jobba för en polare. Han och ett par av hans kompisar har startat en bar där nere, och behöver hjälp. Låter ju som ett kanonerbjudande att få spendera arbetsdagarna i sydeuropeiskt väder, omgiven av spansk mat. Behöver dock förbättra spanskan, känner jag. Även om de arbetar på engelska för det mesta, känns det ju konstigt att bo och arbeta i ett land vars språk man inte kan.Höll dock på att missa spanskakursen, eftersom fakturan kom tidigare än jag trodde. Så jag saknade ungefär 1500 kronor till den! Jag kunde lösa det genom en titt på Nya smslån-listan, som tur var. Smslån kan verkligen vara en räddare i nöden!  

Chokladfontän

Jag verkligen älskar choklad.
Jag tycker om ALL choklad!
Smågodis eller chips tycker jag inte är någon höjdare.
En chokladkaka väljer jag före detta tio gånger av tio.
Jag gillar både klassisk mjölkchoklad som Milka till exempel och betydligt mörkare i stil med Lindt.

Att Marabou har börjat göra massa olika smaker är väldigt uppskattat.
Vissa av dem lyckas bättre än andra, min favorit är nog ändå polkagris.
Vad är eran favoritchoklad?
Vilken är eran favoritsmak på Marabou?

Nu under sommarsäsongen håller vi väldigt mycket fester.
Många vanliga grillfester så klart men även maskeradkvällar och liknande.
Vårt hus är perfekt utformad för fester och vi har det mesta som behövs.
Idag kom jag på det enda som saknades!

Chokladfontän!
Nu när det är säsong för jordgubbar blir det nog mest använt.
Har ni några tips på annat man kan använda?

Med tanke på hur mycket folk det är på våra fester så behövde jag köpa en stor modell.
Det gick på lite mer än jag räknat med, https://finansdirekt.se/lana-3000/ fick hjälpa till lite! 😉

Låna pengar enkelt!

Är du sugen på att spontant åka på en resa men inte har råd? Många har vi suttit i situationen där vi blivit tillfrågade om vi vill åka med och partaja eller bara koppla av. Ett litet knep man kan ta till i sådana situationer är att helt enkelt ta ett SMS lån. Ett SMS lån är ett lån som tillhandahålls av ett företag. Du skickar ett SMS enligt instruktionerna du får av tillhandahållaren och inom kort tid så har du dina pengar på ditt konto. Ett exempel på ett företag som erbjuder Smslån är https://expressfinans.se/. Det är dock viktigt att tänka på att inte ta överdrivna lån som man inte kan betala tillbaka om man använder sig av en sådan tjänst. Räntorna är höga och kan du inte betala tillbaka i tid kan man få problem med att få ta lån i framtiden. Känner du att du har bra koll på ekonomin så kan detta vara något att prova!

Innan drömvinster kommer

Tillhör du den stora skaran som sitter med en Lottokupong eller en Trisslott och hoppas på den där stora vinsten?

En vinst som gör dig ekonomiskt oberoende så att du slipper oroa dig för obetalda räkningar, eller ger dig chansen att kunna utnyttja alla fina erbjudanden som alltid tycks dyka upp när kontot är som tommast.
Tyvärr är det väldigt få som får den där drömvinsten, men för oss andra finns idag andra sätt att lösa tillfälliga kriser.

För att betala tandläkarräkningen, bilreparationen eller för att få möjlighet att unna sig något lite extra finns det lätt tillgängliga och snabba små lån, som man söker direkt på nätet.

Mikrolån brukar dessa lån kallas, dels beroende på att det handlar om mindre belopp (som du inte kan få hos banken), dels för att de oftast har en relativt kort återbetalningstid.

Här ser du SMS Kredits olika lån där du enkelt kan låna upp till 3000 kr.

Ingen frågar efter varför du vill låna eller vad du ska ha pengarna till, och du kan enkelt se exakt hur mycket det lån du väljer kommer att kosta.

Behöver du låna mer är EasyCredit ett bra alternativ. Här kan du låna upp till 15000 kr och har möjlighet att välja en återbetalningstid på upp till 3 år.

En stor fördel är att man erbjuder lån som inte syns hos UC. Som du kanske vet kan många förfrågningar hos UC sänka din kreditvärdighet och göra det svårare att få lån. Många frågar därför efter lån utan UC, och EasyCredit är en långivare som tagit fasta på detta.

Jag ska vara med i TV

Det är helt otroligt! Jag fick precis ett telefonsamtal som vände upp och ner på min tillvaro, åtminstone för stunden. De ringde från TV och jag ska vara med i ett av mina favoritprogram. Hur spännande är inte det?!? Jag ska åka ner till Göteborg för att vara med på inspelningen om två veckor redan, detta på grund av ett återbud. Det betyder att jag måste fixa snygga kläder innan dess. Det får nog bli en liten nödlösning, något i stil med http://expressfinans.se/lan/ så att jag kan se hyfsat presentabel ut i rutan.

Har du varit med i TV någon gång? Jag måste erkänna att jag är ganska nervös, och jag antar att det kommer att bli värre innan det väl är dags. Jag får försöka komma på något sätt att koppla av så att jag inte gör bort mig totalt inför alla tittare. Vad det är för program? Ett frågeprogram, så det gäller ju verkligen att vara avslappnad och snabbtänkt. Jag vet ju själv hur pinsamt jag tycker att det är med människor som gör bort sig på olika frågesporter i TV, och jag vill definitivt inte bli en av dem!

Äldre inlägg

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑