Etikett: Snabba pengar

Snabba cash!

Det kan vara svårt att hålla sig helt 100 % skuldfri, någon gång hamnar man där, i skuldfällan och måste ta ett lån. Handlar det om stora summor brukar man oftast gå till banken och ta ett privatlån, men handlar det om mindre summor, t.ex. om du fattas pengar till hyran eller mat en månad, då är det vanligare med snabblån. Snabblån innebär att du genom ett par klick på datorn eller i surfplattan eller din smartphone, gör en låneansökan via nätet. När denna är godkänd har du dina pengar på kontot inom ett par minuter, oftast godkänns din ansökan nästan direkt, så du kan ha pengarna på kontot ett par minuter efter att du gjort ansökan. Här får du veta mer om snabba pengar och du kan även läsa om villkor och lånetider samt vad som kan vara bra att tänka på innan du tar ett sådant här lån.

Smslån direkt!

Alla upplever vi någon gång att vi fått en räkning, en sådan som hamnat underst i högen och glömts bort. När den väll upptäcks har såklart förfallodatumet passerats och du riskerar att den skickas till inkasso om du inte betalar. Då kan ett smslån vara en nödlösning om du inte har pengar på kontot så du kan betala räkningen. Ett smslån innebär att du lånar pengar antingen direkt via mobilen genom att skicka ett sms eller genom några klick på datorn. Oftast kan du låna mellan 500 kr och 10 000 kr, men glöm inte bort att du måste betala tillbaka så du inte får en betalningsanmärkning. Lånetiden ligger oftast på mellan 30 och 90 dagar, beroende på hur stor summa du lånar. Innan  du lånar kan det vara klokt att se över om det verkligen inte finns någon annan lösning. Läs mer på denna sida https://finansdirekt.se/sms-lan-direkt/

Smslån, snabbt och enkelt

Behöver du just denna månaden lite extra pengar i kassan? Då kan smslån vara det snabbaste och enklaste alternativet för dig, du slipper lägga ner massvis med tid och energi på möten med ekonomer på banken och skriva på papper osv. Ett smslån är precis vad det låter, ett lån du tar genom att skicka ett sms, det kan röra sig om så små summor som bara ett par hundralappar. När du sedan väl är registrerad som kund kan du ta nya lån, när du vill och var du än är. Lånesumman ligger allt som oftast någonstans mellan 500 kr och 10 000 kr. Lånetiden varierar beroende på hur mycket pengar du lånar och i vissa fall kan du själv bestämma hur lång lånetiden ska vara. Glöm bara inte bort det viktigaste, du måste betala tillbaka lånet, annars kanske du får en betalningsanmärkning. Läs mer på https://finansdirekt.se/smslan/

Viktigt att tänka på när du skall ta ett snabblån

Snabblån (även kallat sms lån, mikrolån med mera) är som namnet antyder ett lån där du relativt snabbt får tillgång till mer pengar. Kruxet med ett snabblån är dock att de ofta är tämligen dyra när det kommer till avgifter och räntor.

Ett tips är att undvika sådana här lån så långt som det är möjligt. Se hellre över din privatekonomi och hitta sätt att spara in pengar (speciellt på onödiga utgifter) framför att ta ett snabblån.

Med detta sagt, har du dock ingen möjlighet att spara in på utgifter eller att hitta en annan lösning för ditt likviditetsproblem så kan ett snabblån vara en ok lösning. Så länge du vet att du kan betala tillbaka lånet innan återbetalningens slutdatum (normalt sett 30 dagar) så kan ett smslån/snabblån vara acceptabelt ur en ekonomisk synvinkel.

En intressant sak att poängtera är att du som helt ny låntagare ofta har möjlighet att mer eller mindre ta gratis lån. Med ett gratis lån menas då ett lån där du utan avgifter och räntor kan låna en mindre summa pengar och sedan enbart betala tillbaka summan pengar du lånade.

När du går i planerna på att ta ett snabblån skall du i första skedet alltid se efter vilka gratis lån du kan ta. Det gynnar faktiskt dig som låntagare att det numera är en mördande konkurrens mellan de olika långivarna för snabblån.

Vi rekommenderar dig att slå ett extra öga på den här jämförelsetjänsten av snabblån för att hitta ett lån som passar dig!

Snabba pengar direkt!

Ibland kan det vara så, du bara måste få tag i pengar fort. Det kan vara att du måste betala hyra eller någon räkning som du helt enkelt inte har råd med just denna månad. Då finns smslån som en nödlösning, det kanske inte är det första du bör vända dig till men det kanske är ditt enda alternativ. Smslån och snabblån är i stort sett samma sak, du ansöker via nätet om en mindre summa pengar och har oftast pengarna på kontot redan samma dag. Vanligast är att man lånar mellan 500 kr och 10 000 kr, lånetiden för sådana här lån är oftast kort så tänk på att se till att du kan betala tillbaka pengarna innan du lånar dem. Om du klickar in på https://finansdirekt.se/ hittar du mycket mer information om smslån och snabblån, samt vad som kan vara bra att tänka på innan du tar ett lån.

Snabba pengar hade varit fint!

Jag såg igår den tredje delen av snabba cash. Jag tyckte den var bäst i serien. Sjukt spännande på slutet och jag hoppas verkligen dem släpper ytterligare filmer i serien. Jag undrar egentligen hur många som gör snabba pengar på riktigt. Tänk hur gött man kunde leva ifall man hade massa pengar. Är det någon som har koll på hur man kan göra snabba pengar utan att syssla med något illegalt? Eller det kanske är illegalt att skaffa snabba pengar. Här har ni en länk till den tredje filmen om ni önskar att se den: Snabba pengar. Att vara skådis eller sportstjärna verkar vara en väg till att göra snabba pengar. Dom stora skådespelarna drar in runt 20 miljoner per film. Det hade jag inte tackat nej till. Men så är dem inte så många heller som ligger däruppe i toppen på lönelistan. 

Låna pengar med snabblån

Snabblån är ett snabbt och enkelt sätt att låna pengar när det krisar i plånboken. Du kan snabbt och enkelt ansöka om snabblån via nätet, och med dagens smartphones och surfplattor kan du göra detta nästan precis när som helst, var du än är. Det tar inte mycket mer än ett par snabba klick på nätet och du har pengarna på ditt konto oftast redan inom ett par minuter, annars alltid senare samma dag, förutsatt att din ansökan blivit godkänd då. Det vanligaste är att låna en summa mellan 500 kr och 10 000 kr, oavsett summa du lånar har du oftast en väldigt kort lånetid, den brukar ligga på 30 dagar men kan vara kortare eller längre beroende på summan pengar du lånar. Vill du veta mer om snabblån kan du klicka in på https://kreditus.se/ och läsa allt du kan behöva veta om snabblån.   

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑