Etikett: Snabblån (sida 1 av 6)

Snabba cash!

Det kan vara svårt att hålla sig helt 100 % skuldfri, någon gång hamnar man där, i skuldfällan och måste ta ett lån. Handlar det om stora summor brukar man oftast gå till banken och ta ett privatlån, men handlar det om mindre summor, t.ex. om du fattas pengar till hyran eller mat en månad, då är det vanligare med snabblån. Snabblån innebär att du genom ett par klick på datorn eller i surfplattan eller din smartphone, gör en låneansökan via nätet. När denna är godkänd har du dina pengar på kontot inom ett par minuter, oftast godkänns din ansökan nästan direkt, så du kan ha pengarna på kontot ett par minuter efter att du gjort ansökan. Här får du veta mer om snabba pengar och du kan även läsa om villkor och lånetider samt vad som kan vara bra att tänka på innan du tar ett sådant här lån.

Tips och tricks när du vill låna pengar

Funderar du på att låna pengar? Tänk isåfall till en extra gång!

Att låna pengar kommer vi nog alla att göra en eller ett flertal gånger i livet. Ibland händer något oväntat eller ibland behöver man helt enkelt göra en investering (t.ex. att köpa ett hus) som man inte personligen har kontanter till.

Skall du väl låna pengar, gör det isåfall då av rätt orsaker. Att till exempel låna pengar till lyxkonsumtion, resor och andra nöjen är sällan en bra idé. Att däremot låna pengar till en bil eller ett hus kan i många hänseenden vara betydligt mer positivt.

Skall du låna mindre summor pengar så brukar man ofta komma i kontakt med smslån som är mindre krediter om vanligen 1 000 – 5 000kr. Normalt sett betalas dessa lån tillbaka på 30 dagar.

Smslån skall du så långt du bara kan undvika. De har ofta höga räntor och avgifter och fastnar du väl i låneträsket så kan det snabbt rulla på med räkningar och avgifter från långivare som erbjuder dessa låneprodukter.

Försök då hellre spara ihop till det du behöver genom att t.ex. dra in på nöjesutgifter och liknande kostnadsposter.

Behöver du pengar till ett hus eller en bil så brukar man vanligen ta ett privatlån eller ett blancolån. Dessa brukar oftast vara i form av lån med och utan säkerhet. Ett lån utan säkerhet innebär att du låna pengar utan att ställa något som säkerhet (t.ex. ditt hus, bil eller liknande) medan ett lån med säkerhet innebär det motsatta (dvs. att ditt hus, din bil etc. är säkerheten för lånet).

Att hitta rätt långivare för dig när du vill låna pengar är givetvis en process i sig. Som tur är har tjänsten Expressfinans.se gjort detta grovjobb åt dig och presenterar lämpliga långivare för dig snabbt, snyggt – och framförallt – enkelt!

Låna pengar snabbt

Det kan hända vem som helst, att man hamnar i en situation där pengarna helt enkelt inte räcker till. Vad gör man då? Nu handlat det inte om en situation där man bara inte har råd att köpa sig ”lyxgrejer” bara för att man vill ha dem, nej nu handlar det om att ha råd till mat och hyra. Har du det lite extra tufft en månad, kanske har det hänt något oförutsägbart eller du har kanske fått en extra räkning som bara måste betalas. Då kan ett snabblån vara en nödlösning för dig, det är inte bra att låna alldeles för mycket utan att tänka sig för. Det kan även vara bra att kolla efter så du vet att du kan betala tillbaka lånet, kanske när nästa lön kommer eller så. Du kan hitta mer information om snabblån, vad det är, hur det går till osv. på https://expressfinans.se/lana-pengar-snabbt/.

Sms lån direkt

Tack vare modern teknologi så kan du nu ta ett sms lån direkt!
Blixtsnabb låneansökan och snabba utbetalningar gör detta möjligt.

När du skött ett lån hos en långivare går det ännu snabbare då du slipper göra om ansökningen.
Det viktigaste i ansökningen är din ålder (18 – 21 år är det vanligaste ålderskravet) samt din inkomst.

Ifall det skett en olycka  kan det vara livsviktigt att få tag på pengar snabbt, sms lån direkt är i många fall den kvickaste och enklaste lösningen.

Återbetalningstiden är i nästan alla fall mellan 14 – 90 dagar.
Lånebeloppet på ett sms lån direkt är i regel 500 – 8000 riksdaler.
Vissa långivare har fasta lånetider för varje belopp medan andra låter dig anpassa återbetalningstiden.

Bästa användningsområdet för smslån anser vi är att täcka oförutsedda utgifter.
Exempelvis ifall en räkning blivit dyrare än man anat eller något föremål behöver reparation.

Att ta sms lån direkt för att köpa lyxprylar rekommenderar vi inte.
Då är det bättre att avvakta några dagar och se om man fortfarande anser det vara en bra idé.

Här hittar du mer nyttig information när du vill ta ett sms lån direkt.
Bland annat kan du läsa om fler tillfällen då ett smslån kan hjälpa.
Det är även smidigt att hitta de billigaste lånen i varje prisklass.
Du kan smidigt se vilka återbetalningstider som gäller.

Du kan även hitta gratis lån!
Långivarna erbjuder dessa första gången du lånar för att du ska välja dem igen i fortsättningen.

Självklart kan du dra nytta av detta genom att låna gratis hos olika långivare.

Att välja rätt smslån

På senare tid har det blivit allt vanligare att använda sig av smslån för att täcka oförutsedda utgifter.

Exempelvis kan en räkning bli dyrare än man förutsett eller så har en olycka skett med bilen. Smslån används även för att unna sig själv eller någon i ens närhet något extra i stil med en spahelg eller vinprovning. Av de alla aktörerna på marknaden kan det vara svårt att hitta rätt, att välja fel kan kosta dig dyrt.

Nu finns det en tjänst som gör grovjobbet åt dig, den jämför villkor, avgifter och räntor mellan de olika smslånen och ger dig snabbt en korrekt översikt av de olika långivarna. Denna tjänst är Finansdirekt.se.

Hos flera långivare är det möjligt att få ett avgifts- och räntefritt smslån ifall det är första gången du lånar.
Finansdirekt.se har sammanställt de attraktivaste lånen i alla olika lånesummor och redovisar även vilka långivare som godkänner personer med tidigare betalningsanmärkningar.

Det finns nu för tiden massvis seriösa aktörer som erbjuder smslån så du behöver inte längre vara orolig för att bli lurad av skumma villkor eller skyhöga räntor.
Branschen har många regelverk att följa så de oseriösa lånegivarna har fallit bort.

500 – 3000 kr är vanligaste lånesummorna men det erbjuds nu för tiden belopp upp till 10 000 kr.
Ofta får man välja lånetiden själv, vilket påverkar räntan. Normalt sett hamnar återbetalningstiden mellan 14 – 90 dagar.

Vill du hitta ett attraktivt smslån som passar dig rekommenderar vi dig starkt att gå in på Finansdirekt.se!

Ibland behövs lån, helt enkelt.

Det kan hända alla någon gång, att man måste be om hjälp när det kommer till ens ekonomi, även om du kanske inte vill det. Att be om hjälp kan vara riktigt svårt, speciellt när det gäller ens ekonomi, man vill liksom visa andra att man klarar sig själv. Men vad gör du då om pengarna en månad inte räcker till? Om det fattas pengar till någon räkning, hyran eller du inte har råd att köpa mat? Du kanske inte har någon familj eller några vänner som du vill fråga om hjälp, eller också har du ingen du kan fråga om hjälp. Då kan ett snabblån vara en nödlösning för dig. Till skillnad från ett privatlån i banken går ett snabblån snabbt att få godkänt och du har pengarna på kontot samma dag. Ett privatlån kräver möten med en ekonom och att skriva på papper. Här hittar du mer information.

Förändrad syn på skuldsättning?

Det här med att låna pengar tycks verkligen ha förändrats på ett par generationer. Jag pratade med min farfar igår, och han kom att berätta om hur de hade byggt sitt hus. Han och farmor sparade ihop nog med pengar till halva köpesumman för tomten, och resten lånade de på bank. Huset byggde han själv, snickare som han är. Det var en noggrann process, att låna pengar, berättade farfar. Flera möten på banken, med papper som visade inkomst sedan flera år och dessutom intyg från arbetsgivaren att han var en skötsam person. Han var onekligen nervös inför alltsammans.

Så det är förståeligt att han är mycket tveksam till moderna låneformer. Tittar man exempelvis på https://finansdirekt.se/blancolan/, så beskrivs en tydlig kontrast till min farfars erfarenhet.

Visst är det bra att låneinstituten har blivit mer “service-minded”. Men farfar tycker att alltsammans är alldeles för lättvindigt. Folk verkar skuldsätta sig alldeles för enkelt idag, för alldeles för irrelevanta utgifter.

Snabblån – låna pengar snabbt

Snabblån kan vara en lösning för dig som hamnat i en mindre ekonomisk kris, kanske har det hänt en olycka och oväntade räkningar dyker upp så du inte har råd med t.ex. hyra, men allt måste betalas ändå. Ett snabblån kan vara en tillfällig nödlösning för dig i en sådan här situation, förutsatt att du verkligen inte kan få tag på pengarna på något annat sätt och att du faktiskt verkligen behöver ta lånet. Då ansöker du snabbt och enkelt om ett snabblån via nätet, oftast bara ett par klick och du har pengarna på kontot så fort din ansökan godkänts, vanligtvis redan inom ett par minuter. Klicka här och läs mer om snabblån, mer specifikt vad de är för något, hur de fungerar och vad som kan vara bra att tänka på innan du ger dig in på att ta ett sådant här lån.    

Diskussioner om snabblån

På min kurs i affärs- och bankjuridik har vi haft anledning att gå igenom det här med så kallade snabblån (eller sms-lån) en del. Förutom den rent juridiska biten, är det ju ett ganska omstritt ämne. Så vi har även diskuterat det utanför lektionstid, på kafferasterna exempelvis.En del förespråkar att de ska förbjudas. Andra tycker att folk själva ska få bestämma hur de hanterar sin privata ekonomi. Om man sätter sig i en svår situation på grund av ett snabblån, så får man skylla sig själv. En särskilt kontroversiell version av dessa lån, är de som ges till människor med betalningsanmärkningar. Man kan läsa mer om sådana lån här https://expressfinans.se/lana-pengar-med-betalningsanmarkning/.På ett sätt kan jag tycka att dessa typer av lån har en funktion att fylla i samhällsekonomin. Den som exempelvis har drabbats av en betalningsanmärkning är inte nödvändigtvis en dålig eller slarvig människa. Men det är en svår fråga, hur bra de här lånen egentligen är.

Campingutrustning

Denna sommaren har jag och flera polare dragit ut i skogen och tältat.
Mycket roligt, förstår inte varför vi inte gjort det tidigare.
Det kan bero på att vi gjorde lumpen i höstas och kom in i vildmarkslivet då.

Någon av er som gjort GMU nyligen?
Jag tycker att det var en bra upplevelse.
Rutinen man fick in har jag nytta av nu. Jag valde att inte ta anställningen inom militären men kanske ändrar mig.
För tillfället trivs jag på mitt lagerjobb helt okej. Min flickvän är största anledningen att jag lämnade soldatlivet.

Vi brukar se till att campa nära en sjö då vi alla gillar att fiska.
Nu har jag tänkt köpa ett ordentligt gasolkök så att man kan laga lite blandat!

Jag tar hjälp av https://kreditus.se/lana-pengar/ för att få tag på det medan jag har semester.
Blir svårt att hinna med campingutflykter senare tyvärr!
Någon av er som har tips på god mat man kan laga i vildmarken med ovanstående hjälpmedel?

Äldre inlägg

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑