Jag har sett soffbordet! Jag har gått och tittat snett på vårt soffbord länge nu, och som ni vet kan sådana saker ställa till mycket förtret. Jag är mycket intresserad av inredning, med extra tryck på mycket. Jag klarar helt enkelt inte av att ha något som förfular och stör det intryck jag vill ge av vårt hem, och nu har soffbordet stört mig länge nog. Det är klumpigt och fult, och det passar definitivt inte in i min vita, franska inredningsstil.

Möbler kostar en del, men det fixar vi med Nya Smslån. Problemet har istället varit att jag inte hittat något lämpligt bord. Jag har sprungit runt i varenda möbelaffär, second hand och loppisbutik. Men det har inte funnits ett enda bord som passat. Inte förrän nu. Idag stod det där.
I second hand-butiken av alla platser. Och det ser kanske inte mycket ut för världen idag, men det kan bli det perfekta drömbordet. Att jag dessutom får fixa till det själv gör ju faktiskt det hela ännu bättre. Det blir en känsla av fynd, kombinerat med stolthet över vad jag lyckats åstadkomma själv. Helt perfekt!