Etikett: sovrum

Säng, säng, säng. Sova, sova

Vår dubbelsäng har snart gjort sitt. Vi köpte den när vi gifte oss, jag och min man, så den är ca 15 år gammal. Det är inga stora fel på den, men det är dags tycker jag. Min man är av en annan åsikt. han tycker att den är jättefin. Visst, vi skulle kunna köpa ny madrass och ha sängen kvar ett tag till, men jag vill ha en mer modern säng. Vår säng har sänggavel runt om. 

Jag vill ha en sådan säng med stor hög madrass och bara en huvudgavel. Jag har sett en säng som kostar ca 10000 kr, så jag måste låna pengar till den. Låna 10000 är en perfekt sajt som är perfekt för ett sådant lån. Tänk vad mysigt och vad mycket det skulle göra för vårt sovrum. Det skulle bli ett helt annat rum. Ny säng, nya kuddar, täcken och sängtextilier. Det behövs inte så mycket för att förändra ett rum.

Var ska kläderna hänga?

När vi flyttade in i vårt hus var vi bara tre. sedan blev vi fem stycken i familjen och vi fick bygga om i huset för att få plats. Vi tog bort klädkammaren och gjorde hallen på övervåningen större. En ny klädkammare byggdes på plats i vårt sovrum och det har fungerat bra. Nu när våra barn är äldre, så behöver hallen på övervåningen inte vara så stor.

Just nu sitter barnen där och spelar tv-spel, men snart vill dom ha in tv-spelet i deras rum. Så då kan vi bygga en klädkammare där igen och vi får större sovrum. Jag ska gå in på Låna10000Idag på nätet och kolla hur det går till att låna pengar där. Det ska bli så skönt att få större sovrum. Då kan jag få en läshörna med mysig fåtölj och bord med levande ljus på. Eller också ska jag ha en schäslong, men då kommer jag att somna där.

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑