Etikett: Spelautomater

Lite mer om spelautomater på nätet

Spelautomater på nätet finns nu spritt över alla typer av sajter. Det verkar som alla vill ha en bit av kakan.

Det roligaste exemplet jag har hittat hittills var när jag var inne och shoppade underkläder. När jag surfade fram mellan de olika stringtrosorna på underklädesavdelningen på ett större klädbolag hade dem klämt in en spelautomat. Jag kunde inte sluta skratta åt det komiska och spelade ett par parti mest för saken skull.

Detta är inte alls ovanligt har jag märkt nu efter en liten research.

Jag kollade upp ämnet innan jag började skriva detta inlägg och det är mest den här sidan http://casinoa.se/ som jag har använt mig av när jag får min bekräftelse om att spelautomaterna finns överallt.

Det mest komiska inslaget av spelautomater var faktiskt inte i klädbutiken utan i en bank. Precis vid sidan av ditt saldo finns en spelautomat med texten, vill du ha mera pengar.

Spel för viktens skull

Att det är kul att spela på spelautomater har jag vetat länge. Faktum är att enarmade banditer är min lilla svaghet. Jag kan stå vid en automat hur länge som helst, men det är svårt att hitta dem idag.

Som tur är finns de i ganska stor mängd på internet, och då är det också lättare att komma åt.

När andra drar på sig löparskorna och ger sig ut på dagens joggingtur, sätter jag mig framför datorn och snurrar igång en slots, allt för hälsans och viktens skull. Och när jag tänker efter så måste det vara så, för jag hinner varken med chips eller godis när jag börjar spela.

Ibland kan det dock gå lite överstyr, har tyvärr hänt fler än en gång att jag lånat en femhundring när pengarna tagit slut för att fortsätta kunna spela.

Jag har dock bättrat mig på sista tiden!

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑