Etikett: sportlov

Resa till Gran Canaria

Snart är det sportlov och då är jag ledig hela veckan. Jag och min syster ska åka till Gran Canaria. Det blir bara vi. Vi har aldrig rest tillsammans så det är verkligen på tiden.Det ska bli så roligt. Vi har redan betalat handpenningen, men behöver betala resten nu i veckan. Det finns en sida som heter Finansdirekt.se som jag ska kolla på.

Dom kanske har bra lån till bra villkor. Jag har aldrig varit på Gran Canaria, men det är många av våra vänner som säger att det är jättebra där och sportlovet är en bra tid att åka dit på. Då är det varmt och skönt där. Jag och min syster ska bara slappa och ah det skönt. Ligga vid poolen, äta och dricka gott. Sedan vet jag att min syster vill shoppa. Hon älskar att shoppa så vi får väl försöka hinna med det också någon dag.

snart är det sportlov

Det är bara en vecka kvar tills det är sportlov. Det ska bli så skönt att vara ledig och ta det lugnt, men vi ska  hinna med lite aktiviteter också. Om det blir några vinter aktiviteter får vädret avgöra, det har ju inte sett så lovande ut de sista dagarna. Tittar jag ut nu så snöar det, så vi får väl se hur det blir om en vecka. Jag ska gå in på https://finansdirekt.se/lan/ och låna lite pengar. Det finns ju andra saker man kan göra om det inte är någon snö. Bowla, äta mat på restaurang, bio, lasergame, m.m.Det är viktigt att ladda batterierna också och bara ta det lugnt, och det är något som alla i min familj är duktiga på och tycker om att göra. Bara vara hemma och umgås, ha en pyjamasdag eller ta en promenad tillsammans. Sova ut på morgonen, utan att väckarklockan måste ringa. Det är så skönt.

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑