Vet du vad jag skulle vilja göra om jag fick välja helt utan att behöva tänka på den ekonomiska biten? Då skulle jag öppna en garnbutik där jag skulle sälja garner och annat som används till stickning. Det skulle inte bara vara en butik, utan även ett litet café där kunderna kunde komma in och fika lite och umgås med andra stickglada tjejer och killar.

Anledningen till att jag skulle vilja öppna ett sådant ställe är att jag själv har saknat något sådant här i byn. För några år sedan hade vi en garnaffär, men den flyttade till andra sidan stan, och sen dess har alla stickfantaster här fått beställa garn via nätet, såvida vi inte vill hålla till godo med utbudet som finns på Coop.

Ju mer jag tänker på detta, desto mer säker blir jag på att det här faktiskt är en idé som skulle kunna fungera riktigt bra. Jag kanske borde kika på olika finansieringsalternativ för att komma igång. Man kan ju alltid gå in på https://expressfinans.se/lana-pengar-snabbt/ och se om det finns någon lämplig lösning.