Etikett: tips

Veckans surftips.

Här kommer mitt surftips för vecka 38. Ni vet att jag brukar mest tipsa om skönhetsråd och det kommer jag fortsätta med. Jag är verkligen fascinerad av skönhetsprodukter och behandlingsformer men den här veckan är det något helt annat jag skulle vilja slå ett slag för. Tipset handlar om snabblån. Det finns nu många olika typer av snabblån som du kan teckna och det absolut populäraste snabblånet är smslån. Nu finns det också tillgängligt snabblån för dig med betalningsanmärkningar. Jag har betalningsanmärkningar sedan tidigare när jag inte hade ordning på min ekonomi och har tyckt det har varit jobbigt att inte kunna få teckna ett lån. Igår behövde jag lite kapital för att ha lite att röra mig med innan lönen kommer nästa månad. Jag gick in på https://finansdirekt.se/lan-med-betalningsanmarkning/ och blev glatt överraskad att det kostade inte många extra kronor för mig trots mina anmärkningar. 

Hur man får vitare tänder

Hur lätt är det att få vita fina tänder? Jag blev lite nyfiken och satt och sökte på internet efter hur det egentligen fungerar med tandblekning. Det var många som rekommenderade det och andra som sa att man inte skulle göra det för ofta. Jag känner att mina tänder är en aning gula. Jag vet inte vad som är sunt eller vad som anses som estetiskt vackert men jag vill ha vitare tänder. Jag försöker borsta tänderna noga men samtidigt har min tandläkare sagt att jag borstar för hårt, vilket väldigt många gör. Det gör att man sliter bort tandemaljen. Han tipsade mig om effektiva rörelser som samtidgt är skonsamma för emaljen. På internet hittade jag exempelvis Dentway som verkar intressant för tandblekning. Att göra det någon gång ibland tror jag inte gör någon skada och så får jag se om jag blir nöjd med resultatet. Och så ska jag se hur mina vänner reagerar.

Hörlurar och podcast

Någon av er som lyssnar på podcast?
I så fall vilken/vilka?

Själv lyssnar jag på Joe Rogan Experience.
För er som inte vet så är Joe Rogan MMA-kommentator på UFC.
Han har ofta mma-fighters som gäster vilket jag tycker är intressant!
Det ryktas nu om att svenska Alexander Gustafsson ska få möta Jon Jones, nuvarande mästare i Lätt Tungvikt-klassen.
I så fall kommer nog UFC tillbaka till Stockholm en tredje gång, riktigt kul!

Jon Jones och Joe Rogan

Tidigare gånger har jag inte lyckats få tag på biljetter så ifall de kommer tillbaka ska jag fasen få tag på en!

Några svenska podcasts jag lyssnar på är Alex o Sigge, Filip och Fredrik och Tack För Kaffet.
P3 dokumentär lyssnar jag också på ibland, lite mindre humoristiskt. Ej säker på att det kan kallas podcast dock.

Har länge envisats med apple-hörlurarna som hängde med iPhonen men nu har jag tröttnat på den dåliga passformen och det undermåliga ljudet.
Den här sidan om mikrolån gjorde det möjligt för mig att införskaffa ett par bra Bose-hörlurar!

Vad man kan göra mot dålig andedräkt

Jag satt och pratade med en kompis om det där med munhygien och vad man kan göra för att förbättra den. Det finns många personer som exempelvis går runt och har dålig andedräkt och inte verkar vara medvetna om det. Och det är så obehagligt att prata med dem när man känner den där lukten. Visst man kan ju få tillfällig dålig andedräkt av mjölkprodukter, kaffe, sötsaker och annat. Men sen finns det de som har det kroniskt som kan stoppa i sig fyra halstabletter av typen fisherman´s friend som är riktigt starka och likväl har de kvar den där andedräkten. Vi kollade efter lite tips för att få bort dålig andedräkt. Kolla in den här länken om ”Dålig andedräkt”. Det kan ju exempelvis vara bra att veta om man vill kommentera om någons dåliga andedräkt och försöka hjälpa till och vara konstruktiv istället för att vara negativ och bara klaga.

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑