Etikett: utrustning

Scrapping, morsans nya hobby

Morsan är helt såld på sin nya hobby, Scrapping. Hon kan sitta i timmar och klippa och klistra och finslipa på ideer. Hon har verkligen gjort jättefina fotoalbum med temasidor där man nästan tittar mer på bakgrunden och hennes formgivning än själva fotona. Men det är dyrt med alla prylar Hon tog till och med ett lån på KreditIdag för att kunna köpa all utrustning som hon ville ha. Det handlade om limpistoler, pappersark, saxar, stämplar och allt möjligt som jag inte ens vet namnet på. Men i det hela tror jag att det är bra för henne. Det är som meditation antar jag och själva skapelseprocessen är nog alltid nyttig och att få vara kreativ. Jag bad henne att göra ett fotoalbum om min son som jag kan ha och titta på hela livet med bilder från hans första år. Hon är perfektionist så det kan nog ta en tid innan det är klart.

Min mamma, entreprenör efter pensionen

Min mamma har alltid haft en massa projekt för sig. Hon är ganska praktisk och duktig med händerna.

Hon gick nyligen i pension och klättrade nästan på väggarna och var otålig. Hon behövde något att göra. Hon ringde mig en dag och berättade till min förvåning att hon hade anmält sig till en frisörskurs och skulle köpa tillhörande utrustning.

Hon tog ett lån på ViaConto för att betala allting och var plötsligt väldigt motiverad. Läs mer om ViaConto på https://expressfinans.se/kreditgivare/viaconto/.

Hon gick sin kurs och gjorde sedan i ordning ett rum i sitt hus och började klippa sina väninnor. Många var väldigt nöjda med resultatet och tipsade även andra om hennes lilla hemmasalong.

Tillslut började hon ta betalt för sina tjänster och började tjäna en del pengar och var fortfarande betydligt mycket billigare än de vanliga salongerna på stan. Det viktigaste är att hon är aktiv och glad.

Ett eget snickeri

Min kusin är nog den händigaste personen jag känner. Han kan fixa vad som helst i ett hem, allt från elektricitet till reparationer och utbyggnader. Vissa personer är bara sådana. Väldigt praktiska och har lätt för att arbeta med händerna och att vara kreativa eller att förstå logiken i saker endast genom att observera och känna på något. De behöver ingen bok för att lära sig, eller universitetsstudier.

De bara observerar och lär sig. Min kusin driver sedan två år tillbaka ett snickeri men behövde hjälp för att komma igång och skaffa verktyg och utrustning. En del verktyg kunde han låna av kompisar medan andra var han tvungen till att köpa själv och behövde således ett lån.

Han hittade Låna 20 000 på http://expressfinans.se/lana-20000/ vilket var bolaget där han sedan tog ett lån som innebar starten för sin egen verksamhet. Nu jobbar han för fullt och jag hoppas att det kommer att gå bra i framtiden.

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑