Etikett: Väder

Vad gör man med dåligt väder?

Nu är det ett riktigt ruskigt väder ute. Det är så irriterande när årstiderna inte kan hålla sig på sin plats. Det är februari månad, men vädret signalerar varken vinter eller vår, men höst! Med några plusgrader i luften och ett lätt, strilande regn under en ljusgrå himmel, känns det mest som en usel dag under sensommaren eller tidiga hösten. Men det ska vara senvinter, eller tidig vår! Alla utomhusaktiviteter görs omöjliga; ingen skid- eller skridskoåkning. Inga utflykter i vårsolen. Vad gör man en sådan dag? Ett tips är att fly utomlands. En vecka, eller bara en helg, på exempelvis Gran Canaria skänker kroppen en välbehövlig solinjektion under den här årstiden. Visst kan det vara svårt att finna rum i budgeten för ett sådant äventyr, men finansieringslösningar finns alltid. Du kan låna snabbt, exempelvis, om du hittar rätt långivare. Snabblån blir en allt vanligare finansieringslösning för sådana utgifter.

Vill resa bort från det svenska vädret

Regnet öser ner utanför fönstret, jag dricker te och stirrar surmulet på den kompakt gråa himlen. Det är vinter, men vädret skriker höst. Ibland är det svårt att tycka om Sverige.

Förra året flydde jag det svenska vinterrusket vid den här tiden. Jag hade fått en del pengar av familjen i julklapp och valde att lägga dem på en vecka på Gran Canaria. Det var lite som en tidsresa, att ta flyget till en svenska sommar.

Jag är verkligen sugen på att göra detsamma i år. Tyvärr blev det inte så mycket julklappspengar den här julen. Däremot funderar jag på att ta ett snabblån på några tusen. Du kan låna pengar snabbt om du hittar rätt långivare.

Så länge man planerar återbetalningen ordentligt verkar det där med snabblån vara en ganska schysst grej. Jag ska räkna lite mer, men jag är ganska säker på att jag kan betala igen en resa på två månader.

© 2018 Remote Viewer

Tema av Anders NorenUpp ↑