Sitter här med laptopen i knäet och försöker jämföra smslån. Det är tyvärr svårare än det låter då det finns 94837(!?) långivare av sms-lån i Sverige tydligen. Folk måste ju låna som tokar då det finns så många långivare, eller hur?

Nu är det tyvärr så att jag är en av dessa ‘tokar’ som måste låna. Den där vattenläckan i köket gjorde definitivt sitt för att sätta käpparna i hjulet på det ekonomiska planet.

Hade planer på att dra till Kanarieöarna nu vid jul och nyår men de där planerna verkar vi få skrota. Tyvärr måste jag säga då det ser så härligt ut:

Rent realistiskt så är det bättre att fixa vattenläckan och fuktskadorna som uppstod på grund av den. Låter man det vara alltför länge kan man få ännu fler problem som i sin tur kommer att kosta betydligt, betydligt mer. Då kanske det rent av blir så att det inte ens finns pengar över till julklappar vilket hade känns väldigt tråkigt.

Nåja, åter till jämförelserna. Jag har öppnat upp en massa olika långivares hemsidor i olika fönster, alltifrån Vivus, Folkia, Lånbutiken och en massa andra. Måste säga att det tar väldigt mycket tid att jämföra sms lån och privatlån.

Som tur är hittade jag sidan https://expressfinans.se/topplista/ där man snabbt kunde se de bästa smslånen och privatlånen. På deras startsida kan man även jämföra långivare utifrån belopp och en del annat. Mycket smidigt!