Igår hittade jag den, min drömväska! Ja, de som känner mig vet förstås att jag är fullkomligt galen i väskor och skor. Somliga skulle nog säga att det är onödiga inköp, men för mig är det alldeles nödvändigt. Att garderoben redan är full spelar ingen roll. Är man samlare så är man, och då måste man ha en av varje, eller hur? Den dagen jag inte kan klämma in en enda väska till, får jag väl sälja någon gammal. Det vore kanske en idé förresten. Då skulle jag ju kunna få in lite pengar till ännu fler nya väskor. Och skor. Det är bara det att det är så oerhört svårt att skiljas från dem. Det finns kanske ett och annat felköp som jag skulle kunna göra mig av med, men inte många.

Pengarna får jag fixa på annat sätt, om jag inte har dem just då. Här kan du läsa mer om långivaren Santander, så förstår du vad jag menar. Jättepraktiskt, och hur enkelt som helst.